Papua Nya Guinea

View listings

papua-nya-guinea.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Papua Nya Guinea

Fastigheter till salu i Papua Nya Guinea
Papua Nya Guinea ligger i sydvästra Stilla havet och inkluderar den östra regionen Nya Guinea och dess öar. Den kännetecknas av en stor biologisk och kulturell mångfald och är känd för sina stränder och korallrev.
Port Moresby är huvudstad i staten och det är också den mest folkrika staden och den största hamnen.
Fastigheter till salu i Papua Nya Guinea, Port Moresby och andra stadscentra är dyra och detta återspeglas också på de höga kostnaderna för varor och tjänster inklusive mat, nytta och säkerhet.
Tillgången till fastigheter till salu i Papua Nya Guinea är också ett systemproblem som både den offentliga och den privata sektorn försöker ta itu med.
En undersökning som gjordes 2018 visade att den upplevda otillgängligheten har ökat sedan 2017, med 87% av de svarande som tror att det eller köper en fastighet i Papua Nya Guinea måttligt eller mycket ohållbart (respekt med 85% 2017).
Medan de som tror att köpa en fastighet till salu i Papua Nya Guinea är bekvämt, minskade de upp till mycket bekvämt med 14% till 12%.
Att tilldela denna förändring är svårt. Stigande urbanisering, de som flyttar från landsbygdsområden på jakt efter arbete och andra möjligheter, är verkligen en bidragande faktor.
Återigen tror de flesta på vilken tid det är bästa tiden att köpa en fastighet till salu i Papua Nya Guinea, men den har minskat något sedan 61% 2017, 56% 2018.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB